2020-09-05
Välkomna till TMG-Träff hos Eskilstuna Flygklubb!

Helgen 5-6 september har vi i en träff på Ekeby för alla TMG-Flygare.
För er som är riktigt taggade och vill komma redan på fredagen 4 september så är ni självklart välkomna redan då. På fredagskvällen fixar vi en spontan middag.

Det finns ca 20 sovplatser på klubben. Priset för att hyra en stuga under träffen är 100kr/natt, det är 2-4 bäddar i stugorna och det finns totalt 10 stugor. Om stugorna blir fullbokade finns det gott om gratis platser för alla som tar med eget tält. För bokning av stugorna gäller först till kvarn!

På Ekeby finns fri tillgång till pool och bastu för alla gäster. Det är ca 2 km till närmaste köpcentrum för den som vill gå på egen hand. För er som flyger riktigt långt finns möjlighet att tanka 91/96/UL, klubbägda flygplan kan faktureras för tankningen. I övrigt kan klubben ta emot betalning med kort och swish.

På lördagen finns möjlighet till prova på lektioner med AVA för 900kr/start. Det kommer också att vara möjligt att prova på IMC för den som är intresserad. Grillade hamburgare kommer finnas till lunch. Utöver det passar vi på att umgås i gott sällskap och tar till vara på möjligheten att provflyga varandras maskiner. Senare på kvällen kommer Sakka Havbrandt att hålla i ett föredrag kl 18:00. Vid ca kl 19:00 kör vi en trerätters middag för 200kr per person. Anmälan till middag senast en dag innan.

Söndagen blir vad vi gör den till innan det är dags för hemfärd. Vi låter söndag ligga öppen för förslag och önskemål. Hör gärna av dig om det är något du vill hjälpa till med eller anordna på söndagen (eller redan på lördagen).
Vi hoppas att detta kan bli Sveriges största TMG-Träff och tar gärna in anmälningar och bokning av stugor, middag och önskemål om tankning i god tid. På Ekeby (ESSC) gäller PPR.

För PPR, bokning och övriga frågor: Kontakta Daniel Pettersson (DP) på 076-110 14 88 eller daniel@saludden.se

Vi hoppas på fint septemberväder och en härlig flygsäsong innan dess. Varmt välkomna till Ekeby (ESSC)!
http://efk.nu/about/hitta-hit

Sidan uppdaterades senast: 2020-08-09

Den här hemsidan använder tydligen kakor. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du att kakmonster också måste äta. Kakmonstret livnärar sig på din internethistorik, inte för att du bryr dig för du läser nog inte ens det här utan klickar bara på acceptera. Kakmonstret behöver tydligen äta men ingen av oss vet vad det innebär. Tryck på knappen på egen risk!

Mata Kakmonstret!